Започна конференцията за мир в Украйна. 92 държави и 8 международни

...
Започна конференцията за мир в Украйна. 92 държави и 8 международни
Коментари Харесай

Започна конференцията за мир в Украйна

Започна конференцията за мир в Украйна. 92 страни и 8 интернационалните организации изпратиха делегации до Люцерн. Конференцията се провежда от Киев в съдействие с домакините от Швейцария. Целта ѝ е да окаже напън върху Русия да приключи нашествието в Украйна, написа " Нова телевизия ".

Отсъствието на делегация от Москва, която не беше поканена и Китай, които отхвърлиха да дойдат, понижава капацитета за намиране на решение на спора. В навечерието на конференцията Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През 1975 изложи настояванията на Русия за прекъсване на бойните дейности. Повечето участници в конференцията ги дефинираха като нереалистични или неискрени.

" Неговото предложение на процедура съставлява опит да бъде вкаран в публични документи империалистическия му рейд против Украйна. Това, от което имаме нужда не е диктат на условия. Нуждаем се от обективен мир, който се концентрира върху суверенитета и цялостта на Украйна. Затова конференцията в Швейцария е значима първа стъпка. Няма да се решат главните проблеми, само че ще се сложи основата. После ще продължим нататък, евентуално на идващ подобен конгрес ", посочи канцлерът на Германия Олаф Шолц  Олаф Шолц Олаф Шолц е немски политик от Социалдемократическата партия (ГСДП).   От декември 2021. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР